Návodář, asistent konstrukce

Místo pracoviště: Železná 648/9, Brno - Horní Heršpice
Pracovní poměr: práce na plný úvazek
Smluvní vztah: pracovní smlouva
Vzdělání: střední s maturitou
Benefity: bonusy/prémie, stravenky/příspěvek na stravování

Náplň práce:

Tvorba návodů, servisní a technické dokumentace
Aktualizace a kontrola průvodní dokumentace
Aktualizace norem v návodech
Grafická úprava podkladů do návodů (obrázky, schémata, apod.)
Podpora konstrukčnímu oddělení (konstrukční práce – tvorba dokumentace výrobních štítků, grafické práce)

Požadujeme:

• orientace ve výkresové dokumentaci
• vhodné pro bývalé konstruktéry, nutné technické smýšlení
• práce s grafickým programem CorelDraw výhodou
• případná znalost v Solidworks - není podmínkou

Nabízíme:

• práce v jednosměnném provozu
• flexibilní začátek/konec pracovní doby
• hlavní pracovní poměr (možnost i zkráceného úvazku)
• dobré platové ohodnocení odpovídající výkonu
• měsíční prémie dle hospodářského výsledku 
• nadstandardní příplatek za případné přesčasové hodiny
• příjemné pracovní prostředí moderního výrobního závodu 
• jistota stabilního, dlouhodobého zaměstnání s možností dalšího profesního růstu
• firemní stravování v závodní jídelně, výběr z 5 druhů jídel, cena obědového menu pouze 30 Kč
• příspěvek na penzijní připojištění 300 - 500 Kč/měsíčně
• každoroční prémie 10.000 Kč v návaznosti na docházkový fond
• termín dovolené dle domluvy, není pevný termín celozávodní dovolené
• velmi dobrá dopravní dostupnost (MHD, parkoviště)

  Nástup možný ihned


Váš strukturovaný životopis zasílejte na e-mail: janecka@pilous.cz
Kontaktní osoba: p. Jiří Janečka, tel.: 776 564 251

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací